Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Stand van zaken

tot nu toe

STAND VAN ZAKEN AANLEG BEWEEGPARK NOORD AA

De voorbereidingen hebben veel tijd gevergd, met name het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen  maar ook het bij elkaar brengen van de noodzakelijke financiën. Maar wij zijn blij te kunnen melden dat de contracten met de gemeente getekend zijn en dat we de volgende fase zijn ingegaan. De opdrachten aan de leverancier Yalp en aan nemer Vario zijn verstrekt. Maandag 13 mei jl. zijn zij aan de slag gegaan met de voorbereidende grondwerkzaamheden. Volgens de planning vergt de aanleg van het beweegpark en het plaatsen van de toestellen 6 weken. In deze periode zal bovendien de gemeente Zoetermeer ervoor zorgen dat de parkeerplaatsen gereed zijn. Als alle planningen kunnen worden gehaald, staat niets meer in de weg om het beweegpark eind JUNI/begin JULI te openen! Zodat een ieder heerlijk deze zomer gebruik kan maken van dit unieke park….

STEUN VOOR HET INITIATIEF

Veel organisaties hebben laten weten achter het initiatief voor het Beweegpark te staan. Genoemd worden: Burgemeester en wethouders van de gemeente Zoetermeer, Directie van de Reinier Haga Groep ( Lange Land ziekenhuis te Zoetermeer, het Leyweg ziekenhuis Den Haag, en het Reinier de Graaf ziekenhuis te Delft), met straks de Orthopedische kliniek in Zoetermeer als speerpunt. Fundis Gouda, Vierstroom Zorg Thuis, Zorg en Zekerheid Leiden, Montagne stichting, Stichting Boschuysen, In Beweging, Verpleeghuizen Welthuis in Zoetermeer, Fonds 1818,  Rabo bank Stimuleringsfonds, LVC fonds, Roadrunners Zoetermeer, Scouting Pocahontas, Parkour disciplines.

INLOOP UURTJE VOOR DE WIJKBEWONERS

Op vrijdag 3 MEI is in het clubhuis van de Roadrunners aan het Lange Land 14 een informatiebijeenkomst gehouden om de omwonenden in De Leyens en Noordhove bij te praten over de voortgang van het beweegpark en vragen te stellen. Ook de gemeente Zoetermeer was vertegenwoordigd. Veel mensen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Het was een geanimeerde bijeenkomst met vele positieve reacties op het beweegpark en het feit dat het er binnenkort zal zijn.

Facebook

Facebook Pagelike Widget