Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Wat gebeurt er zoal rondom het beweegpark.

De burgemeester bezoekt het beweegpark

In zijn rondgang door de wijken van Zoetermeer heeft de nieuwe burgemeester, Michel Bezuijen, op 20 november een bezoek gebracht aan het beweegpark. Jasper Harteveld ontving hem bij het park en gaf een korte toelichting op de ontstaansgeschiedenis en de vele mogelijkheden die het beweegpark voor jong en oud biedt.

Een sportief evenement

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS IS BESLOTEN DIT EVENEMENT UIT TE STELLEN.

Op zondag 19 april gaan we s middags op het beweegpark een leuk en gevarieerd programma organiseren. Iedereen, jong en oud,  kan meedoen. Zet de datum alvast in uw agenda.

Het Beweegpark is aanwezig bij Zoetermeer on Stage

Donderdag 12 maart 2020 is de Beroependag voor het VMBO van Zoetermeer on Stage in de Dutch Informatie Factory (DIF). Ook het beweegpark is dit jaar weer van de partij. De Doedag doen wij op lokatie, op het beweegpark. Maar dan niet op 26 maart maar op ons eigen evenement op 19 april as.

Zie ook de website: https://www.zoetermeeronstage.nl/

Het Beweegpark doet mee aan het Sportakkoord.

Donderdag 13 februari 2020 is tijdens het Sportgala het Sportakkoord getekend. Een groot aantal organisaties verbindt zich hierin om initiatieven te ontplooien om mensen ertoe te stimuleren om meer te gaan bewegen en sporten. Ook het beweegpark gaat zich in samenwerking met Palet Welzijn hiervoor inzetten.

De sponsorborden zijn geplaatst.

Met dank aan onze sponsors zijn langs de rand van het park een aantal reclameborden geplaatst. Met hun financiële bijdrage helpen zij ons bij het onderhoud en beheer van het beweegpark.  Daarvoor willen we hen zeer bedanken!

Vrijwilligers aan het werk

Een aantal mensen helpt ons als vrijwilliger bij het schoonhouden en beheren van het beweegpark. Met enige regelmaat zijn ze dan ook op het park te vinden om opgewaaide bladeren en opgeschoten onkruid te verwijderen. Mensen bedankt!

Nieuwspagina

Nieuws 2 volgt

Facebook

Facebook Pagelike Widget