Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Beweegpark Noord Aa Zoetermeer

Doelstelling van het beweegpark

Een beweegpark is een buitenlocatie waar iedereen kan bewegen en anderen kan ontmoeten, en is toegankelijk voor iedereen. Het park bestaat uit een afwisselende inrichting welke de beleving op allerlei manieren prikkelt met beweegtoestellen voor ouderen, een parkoers en fitnesstoestellen voor de jongere generatie.

 

Doel is het bevorderen van de gezondheid van kinderen, jongeren en volwassenen en ouderen door het faciliteren, stimuleren en bevorderen van lichaamsbeweging, sport en fitness alsmede het stimuleren van sociale contacten en het bestrijden van eenzaamheid. Beweging en een gezonde leefstijl kan zeker ook voor ouderen een bijdrage leveren aan het langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

 

Het Beweegpark wordt een openbaar beweegpark met een ouderen beweegtuin volgens het concept van Olga Commandeur (http://olgacommandeur.nl), een jeu de boule baan, een 100 meter lange inloopbaan, in het hart van het park is ruimte voor fitness ( ook voor mensen met een beperking) bootcamp en een free run parkours.

Facebook

Facebook Pagelike Widget